sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Valkosuklaa-limerahka-torttu

Murupohja:
150 g Digestive-keksejä
50g margariinia

Täyte:

4 liivatelehteä
2dl kuohukermaa
2 tlk (á 200g) valkosuklaa-limerahkaa
2 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria

Pinnalle:

100 g valkosuklaata
karamellirakeita

Nyt käytän itse pätkiksen paloja koska ei ole muuta.

Ohje on suunniteltu 22-24cm halkaisijalla olevaan irtokakkupohjaan. Itsellä pohja on 20cm joten laitoin vain yhden purkin rahkaa.

Laitoin tortun jääkaappiin hyytymään 3-4h ja sitten pitäisi olla valmis tarjoitavaksi.

Ohje on löydetty Yhteishyvän Ruokamaailma-lehdestä 1.10.

Kuva tulee sitten kun on valmis tarjoiltavaksi.. :)


----------------
Update 18.4.

Torttu ei ollut kovin hyvää.. Tai oli se okei mutta odotin parempaa.
Syyt: olisi pitänyt laittaa se kaksi purkkia rahkaa, olisi tullut varmasti enemmän makua.
Olisi pitänyt laittaa päälle valkosuklaata koska olisi siitäkin tullut lisää makua.

Vaikka ohjeessa sanotaan että 3-4 tuntia kylmässä, ei se mielestäni riitä (tai sitten jääkaappini on vain epäkunnossa).. koska otin torttuni n. 3h päästä jääkaapista ja murupohja ei oikein pysynyt kasassa..

tästä oppien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti